Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti definiše način na koji IVA RTV koristi i štiti podatke koje unosite u IVA RTV servise i aplikacije tokom korišćenja i rada na IVARTV.com i YTRemote.com.

IVA RTV je usmeren ka zaštiti Vaše privatnosti. Ukoliko zatražimo od Vas da priložite određene podatke u cilju identifikacije za vreme korišćenja ovog sajta, možete da budete sigurni da će oni biti korišćeni isključivo u skladu sa Zaštitom privatnosti objavljenoj na ovoj stranici.

IVA RTV može da izmeni ovaj dokument s vremena na vreme, tako što će izmene da objavljuje na ovoj stranici. Molimo da je s vremena na vreme pogledate kako biste bili sigurni da razumete i prihvatate izmene.

:: Šta sakupljamo

Možemo da sakupimo sledeće podatke:

 • Vaše ime
 • Vaše kontakt informacije uključujući email adresu
 • demografske informacije kao što su poštanski broj i zemlja boravka
 • druge informacije vezane za korisnike i istraživanja u vezi sa njima

:: Šta radimo sa podacima koje sakupimo

Smatramo da nam ti podaci pomažu da bolje razumemo Vaše potrebe i time Vam pružimo bolju uslugu, kao i zbog sledećih razloga:

 • internog čuvanja podataka
 • korišćenja podataka u cilju poboljšanja naših usluga
 • periodičnog slanja promotivnih email-ova o našim uslugama, specijalnim ponudama ili drugim informacijama za koje smatramo da bi mogle da Vam budu zanimljive putem email adrese koju ste Vi poslali
 • s vremena na vreme, možemo takođe da koristimo Vaše podatke da Vas kontaktiramo u cilju marketinških istraživanja putem email adrese
 • možemo da koristimo Vaše podatke u cilju poboljšanja našeg sajta u skladu sa Vašim interesovanjima i potrebama
 • nikada i nikome nećemo prodavati Vaše podatke

:: Bezbednost

Želimo da budete sigurni da su Vaši podaci bezbedni. U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili obelodanjivanja poverljivih podataka, pripremili smo odgovarajuće smo fizičke, elektronske i upravljačke procedure kako bismo zaštitili i osigurali podatke koje sakupljamo.

:: Kako koristimo "kolačiće" (cookies)

"Kolačić" je mali fajl koji traži odobrenje da se smesti na hard disk Vašeg računara. Nakon što date odobrenje, fajl se dodaje i "kolačić" pomaže da se analizira mrežni saobraćaj ili da Vas obavesti da ste posetili određeni sajt. "Kolačići" omogućuju web aplikacijama da "razgovaraju" sa Vama lično. Aplikacija može da skroji svoje aktivnosti prema Vašim potrebama i afinitetima, kao i da zapamti te podatke.

"Kolačiće" koristimo da bismo identifikovali stranice koje se koriste. Ovo nam pomaže da analiziramo podatke o saobraćaju na našem sajtu i poboljšamo ga, kako bismo ga podesili prema potrebama naših korisnika. Te podatke koristimo isključivo u statističke svrhe i oni se nakon toga uklanjaju iz našeg sistema.

Sve u svemu, "kolačići" pomažu da naš web sajt bude bolji, tako što nam omogućavaju da pratimo koje stranice Vi smatrate da su zanimljive, a koje ne. "Kolačić" ni na koji način nam ne daje pristup Vašem računaru, osim onih podataka koje Vi sami odlučite da podelite sa nama.

Možete da birate da li ćete da prihvatite "kolačiće" ili ne. Većina web browser-a je podešena da automatski prihvata "kolačiće", ali i Vi sami, uglavnom, možete da podesite svoj browser tako da ih prihvati ili odbije. Međutim, odbijanjem "kolačića" možda nećete biti u mogućnosti da u potpunosti iskoristite sve prednosti sajta.

:: Linkovi ka drugim sajtovima

Naš web sajt može da sadrži linkove (veze) ka drugim web sajtovima. Međutim, čim kliknete na neki od tih linkova i napustite naš sajt, mi više nemamo kontrolu nad tim drugim web sajtom. Zato ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje objavljujete dok posećujete te sajtove i naša zaštita podataka ne odnosi se na te i takve sajtove. Morate da budete obazrivi i pogledate kakvu zaštitu podataka pruža taj drugi sajt koji posećujete.

:: Kontrola Vaših ličnih podataka

Možete da izaberete da ograničite sakupljanje svojih ličnih podataka na sledeće načine:

 • kada god se traži od Vas da popunite neki formular na sajtu, pogledajte da li postoji neki način da pokažete da ne želite da se Vaši podaci koriste u bilo kakve marketinške svrhe
 • ako ste se prethodno sa nama dogovorili da želite da se Vaši podaci koriste marketinške svrhe, možete da se predomislite u bilo kom trenutku tako što ćete nam poslati email
 • nećemo prodavati, distribuirati ili pozajmljivati Vaše lične podatke drugim kompanijama bez Vašeg znanja i dozvole, osim ukoliko nas zakon primora na to; možemo da koristimo Vaše lične podatke da Vam šaljemo promotivne informacije o nama samima ili o nekom drugom, za koga smatramo da bi moglo da Vam bude zanimljivo, ukoliko se Vi složite sa tim.

Ukoliko verujete da je bilo koji podatak koji imamo o Vama netačan ili nepotpun, molimo da nam pošaljete email što je pre moguće. Brzo ćemo ispraviti bilo kakav podatak za koji se ispostavi da je bio netačan ili nepotpun.

Copyright © VIDYPS 79 d.o.o.